Sobre Nosaltres

 

Farmacia Santaeugenia fou fundada l'any 1974 per Antonio Santaeugenia Pujol, essent la titular des de 1997 MªRosa Santaeugenia Geronès.

Farmacia integrada en el barri però conectada a la resta del territori a través de la seva botiga on line. *

Té com a finalitat principal oferir una atenció farmacèutica completa i personalizada a tots els seus clients. La salut dels nostres clients és la nostra prioritat i per això disposem d'un excel·lent equip format per professionals en diferents àmbits i especialitats farmacèutiques tals com: cosmètica facial, cura corporal, fitoterapia, homeopatia, …

La formació del nostre equip de professionals i el coneixement de les últimes novetats són els pilars sobre el que es fonamenta la nostra activitat.

La nostra voluntat és contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres clients a través d'una informació tècnica i científica complementària.

Contemplem les TIC com una oportunitat de generar relacions de valor amb els nostres clients i una alternativa de visibilitat més enllà de l'espai físic de la nostra oficina de farmàcia.

Per qualsevol consulta podeu adressar-vos o bé a Farmàcia Santaeugenia, número de farmàcia 1750, de Rambla Prim, 45 de Barcelona, 08019, a MªRosa Sanateugènia Geronès, NIF 46139212Q, col·legiada al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona amb el número 10.040 o bé per correu electrònic a atencion@farmaciasantaeugenia.es

Telefon i fax 933 071 155

L'horari d'atenció al public és de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16.30 a 20.30 i els dissabtes de 9 a 14hores, no tanquem per vacances.

*Autoritzada per a la venda de medicaments a través d'internet. 

© Hospital General de Granollers, tots els drets reservats